ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΟΓΚΑ
Σας προσκαλούμε σε ένα Σεμινάριο με την Swami Radha Bharati, Ζώντας με σκοπό, Πεθαίνοντας με χάρη
Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2020, 10:00 με 17:00
Ανάμεσα στις διαλέξεις θα δοθούν καθοδηγούμε- νες πρακτικές shavasana.

Από τον τίτλο αυτού του Σεμιναρίου συνεπάγε- ται ότι χρειάζεται να έχουμε έναν σκοπό στη ζωή μας. Όλοι μας έχουμε άμεσους στόχους γιατί χρειάζεται να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για φαγητό, κατάλυμα και για αυτοσυντήρηση. Είναι συνηθισμένο να έχουμε πολλές επιθυμίες σε σχέση με αυτές τις ανάγκες που ξεπερνούν τις βασικές. Οι προσπάθειές μας να ικανοποιήσουμε παρόμοιες ανάγκες αναλώνουν τον περισσότερό μας χρόνο και την προσοχή μας. Αλλά ζούμε σε έναν κόσμο αλλαγών: οι σχέσεις αλλάζουν, οι δουλειές σταματούν, υπάρχουν πολλές απώλειες, θέματα υγείας και θάνατος αγαπημένων. Κάθε ένα από αυτά απειλεί την αίσθηση της ευεξίας και δημιουργεί δραματικές αλλαγές στα συναισθήματά μας.

Κι έρχεται η ώρα που σκεπτόμαστε, «Πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο στη ζωή, δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό!» Διερωτόμαστε: «Τι νόημα έχει; Πού μας οδηγεί αυτό;» Και μη βρίσκοντας απαντήσεις στα συνηθισμέν μέρη ξεκινάμε να ψάχνουμε μέσα μας για απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής.

Για καθοδήγηση σε αυτήν την εσωτερική αναζήτηση ανατρέχουμε στις διδασκαλίες του Swami Rama στο βιβλίο του: Sacred Journey: Living Purposefully, Dying Gracefully (Ιερό Ταξίδι: Ζώντας με σκοπό, Πεθαίνοντας με χάρη). Θα συζητήσουμε την ανάγκη για αυτο-διερεύνηση και στοχασμό των διδασκαλιών για να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε ή σε τι να ασκηθούμε στη ζωή αν θέλουμε να προοδεύσουμε προς την εσωτερική ειρήνη. Θα σκεφτούμε πώς ζώντας με σκοπό, με αυτόν τον τρόπο, σχετίζεται με το να πεθάνουμε με χάρη.

Το Σεμινάριο θα γίνει στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.
Προτεινόμενη Δωρεά: 120 ευρώ
Περιλαμβάνεται χορτοφαγικό γεύμα, χυμοί, τσάι, κέικ

Την Πέμπτη 7 Μαΐου, θα σας περιμένουμε για satsang (συνάντηση γνωριμίας) από τις 19:00-21:00 για να συναντήσετε και να συζητήσουμε με θέμα: «Το Σημαντικό Μέρος της Συμπεριφοράς σου είναι πόσο Αγαπάς» με μία από τις σοφές δασκάλες της παράδοσης των Ιμαλαΐων,) με την αγαπημένη μας Swami Radha Bharati και για να γευτούμε ένα ελαφρύ δείπνο μαζί της.

Ελεύθερη Συμμετοχή, δωρεές δεκτές

Η Swami Radha μας είπε:
Έχουμε μάθει ότι θα πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και διδάσκουμε το ίδιο και στα παιδιά μας. Αλλά τί λέμε στην πραγματικότητα στον εαυτό μας να κάνει; Τι αντιλαμβάνεστε με τη λέξη αγάπη; Και γιατί πρέπει να αγαπάμε τους άλλους;

Για απαντήσεις στρεφόμαστε στον Swami Rama και τον Swami Veda που σε κάθε μία διάλεξή τους, σε κάθε ένα από τα βιβλία τους περιλάμβαναν διδασκαλίες για την αγάπη. Δεν δίδαξαν μόνο να ασκούμε την αγάπη με τις σκέψεις, τις πράξεις και το λόγο, αλλά επίσης πώς να καταλαβαίνουμε και να εργαζόμαστε πάνω στα διάφορα εμπόδια και τις αντιστάσεις που συναντούμε μέσα μας.

*Ο τίτλος αυτής της διάλεξης ανήκει στον Swami Rama.

Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Γιόγκα για Οικογένειες
Αγαπητοί Γονείς του Καφέ Σχολειού και της Himalayan Yoga της Ελλάδας

Με πολλή αγάπη και χαρά σας καλούμε σε Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Γιόγκα για Οικογένειες από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου 2020 που οργανώνεται στην Ελλάδα, στον Άγιο Ανδρέα, Νέα Μάκρη, στο χώρο των Ελλήνων Πρόσκοπων, από την AHYMSIN (ASSOSIATION OF HIMALAYAN YOGA MEDITATION SOCIETIES INTERNATIONAL), Διεθνή Εταιρεία της Γιόγκα των Ιμαλαΐων, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ-HIMALAYAN YOGA MEDITATION OF HELLAS.

Απευθυνόμαστε σε σας, αλλά μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν την πληροφορία με φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται. Σας επισυνάπτουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς τους Έλληνες, γιατί χωρίς να ταξιδέψουμε μακριά θα έρθουμε σε επαφή με οικογένειες της Himalayan Yoga από όλην την Ευρώπη και όχι μόνο. Η κοινή γλώσσα θα είναι τα Αγγλικά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εδώ και καταθέστε το αντίστοιχο ποσό πριν από τις 15 Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό προγράμμα πατήστε εδώ.
Επίσης πατήστε εδώ για να δείτε το φυλλάδιο μας.

Στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις, Σοφία Φώτεινα +30 6937122768 (WhatsApp) και info@himalayanyoga.gr Με αγάπη και σεβασμό για το έργο σας σαν γονείς

Η Οργανωτική Επιτροπή
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη ΕΛΛΑΔΑ
(“Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas” Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) και
Francine Kuo; ΤΑΊΒΑΝ, -Uta Bisseswar; ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Antonella Panzani; ΙΤΑΛΙΑ- Ilaria Sarri; ΙΤΑΛΙΑ
Anna Mezosi; ΟΥΓΓΑΡΙΑ- Kata Csuba; ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Burcu Uysal; ΤΟΥΡΚΙΑ - Monica Farina; ΙΤΑΛΙΑ
Carol Crenshaw; ΗΠΑ - Charles Crenshaw; ΗΠΑ
Alan Richard; ΕΛΒΕΤΙΑ -Maria Miguel Ribeiro; ΕΛΒΕΤΙΑ
Debora Ghiraldelli; ΙΤΑΛΙΑ - Pandit Priyadarsan; Mina Bhatt ΚΑΝΑΔΑ

Η Swami Nityamuktananda Saraswati θα δώσει ένα Εργαστήριο με θέμα: «Σχέσεις» στους χώρους της "Himalayan Yoga Meditation of Hellas"
Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι 15234, Αθήνα (μετρό Αγ. Παρασκευή) Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, από 10:00 έως 17:30
Η Swami Nitya μας είπε:

"Είμαστε απόλυτα συνδεδεμένοι σε έναν άπειρο ιστό σχέσεων.
Κανείς δεν υπάρχει, δεν μπορεί να ζήσει απομονωμένος... Είμαστε: «υπάρξεις που σχετίζονται μέσα από πολλές Έτσι, θα παρατηρήσουμε την ευρύτερη εικόνα μέσα από πολλές οπτικές, δηλαδή, τη σχέση μας με τη φύση, με την κοινότητα, και πιο κοντά στην καθημερινή μας ζωή, δηλαδή, τη σχέση μας με την οικογένεια και τους συντρόφους, αλλά περισσότερο τη σχέση μας με τους νέους.
Μόνο αν την φροντίσουμε ειδικά αυτήν, υπάρχει ελπίδα για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής!"
Τα θέματα των συζητήσεών μας θα είναι:

1) Σκέψεις πάνω στις «Σχέσεις»
2) Υπάρχουμε μόνο «σε σχέση». Πώς;
3) Σχέσεις με επίκεντρο την κοινότητα
4) Σχέσεις με επίκεντρο τους Νέους
5) Σχέσεις με επίκεντρο την Οικογένεια
6) Σχέση με τον Εαυτό

Θα κάνουμε διαλογισμό ενδιάμεσα

Το Εργαστήριο θα δοθεί στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.

Προτεινόμενη Δωρεά 120 euro.

Το ποσό αυτό καλύπτει όλα τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και τσάι με βουτήματα.
Για να κρατηθεί η θέση σας, παρακαλούμε ζητήστε μας τον αριθμό λογαριασμού για να καταθέσετε 70 ευρώ προκαταβολή πριν από τις 30 Ιανουαρίου.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΠΟ 19:30 ΕΩΣ 21:30 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ SWAMI NITYA ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΔΩΡΕΕΣ ΔΕΚΤΕΣ

Σεμινάριο Υπερ-συνειδητού Διαλογισμού
από τους Charles και Carol Crenshaw
Αυτό το σεμινάριο διαλογισμού, για νέους ή έμπειρους, θα κινηθεί ανάμεσα στα βασικά και στα μέσα και μεθόδους εμβάθυνσης και διαδικασίες εκλεπτυσμένου διαλογισμού.

Συμπεριλαμβάνει θεωρία καθώς και πρακτική.

Τα θέματα θα περιλαμβάνουν: τα ευεργετήματα του διαλογισμού, δουλειά σε βάθος πάνω στις τεχνικές χαλάρωσης και αναπνοής, ο εγκέφαλος και ο διαλογισμός, μοντέλα του νου, η χρήση του μάντρα, εμπόδια στην πρακτική και πώς να τα ξεπεράσουμε και πώς να βάλουμε όλην αυτήν τη γνώση μαζί.

Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019, 10:00-18:00


Φορέστε άνετα ρούχα, Θα προσφέρουμε τσάϊ και ελαφρά γεύματα.
Προτεινόμενη Δωρεά: 120 ευρώ.


Πρόγραμμα

Σάββατο
10:00-11:15:   Τι είναι ο διαλογισμός; Ποια είναι τα οφέλη; Ησυχασμός και Μυστικισμός.
11:30-12:45:   Τα 5 στρώματα (koshas)/ Επίπεδα χαλάρωσης/Άσκηση Διαλογισμού
12:45-13:45:   Φαγητό
13:45-15:00:   Η δύναμη της αναπνοής: τα βασικά της αναπνοής/ Στρες και Αναπνοή/Οφέλη της Αναπνοής/ Αναπνευστικές ασκήσεις.
15:15-16:30:   Μοντέλα του Nου/ Αναπνοή-Χαλάρωση-Aσκηση Διαλογισμού/ Nadi Shodanam.
16:45-18:00:   Πέντε πεδία του νου/Διαλογισμός με Ενσυναίσθηση της Αναπνοής

Κυριακή

10:00-11:15:   Στάσεις (Άσανα) για τον διαλογισμό
11:30-12:45:   Διαλογισμός με μάντρα-Θεωρία και πράξη/ Τι είναι η μύηση σε Μάντρα;
12:45-13:45:   Φαγητό
13:45-15:00:   Εμπόδια στο Διαλογισμό και οι επιδράσεις τους
15:15-16:30:   Swara Yoga
16:45-18:00:   Μέθοδοι για να βαθύνουμε τον Διαλογισμό μας/ Εγκαθιδρύοντας την καθημερινή άσκηση/ Τελικές ερωτήσεις.

Σύντομα Βιογραφικά των Charles και Carol Crenshaw

Sangha
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, το βράδι στις 18:00-20:00, στη βραδιά που κατά τα Ινδικά έθιμα είναι αφιερωμένη στο να είμαστε συντροφιά με τους Δασκάλους μας, η Carol και ο Charles Crenshaw θα κάνουν μια εισαγωγή στο σεμινάριό τους «Υπερσυνειδητός Διαλογισμός», και θα μιλήσουν για τους ίδιους και για τη ζωή τους με τον Swami Rama.

Όπως συνήθως, θα ακολουθήσει ελαφρύ βραδινό.
Ελεύθερη Είσοδος. Δωρεές δεκτές.
Αναγγελία Σεμιναρίων της Γιόγκα
# Σάββατο-Κυριακή 8, 9 Φεβρουαρίου, 2020, 10:00-17:00 # Σεμινάριο από την Swami Nitya Muktananda Saraswati με θέμα: "Σχέσεις, με τους αγαπημένους, με τον εαυτό μας"
# Πέμπτη 7 Μαΐου, 2020 # συνάντηση γνωριμίας με την Swami Ma Radha Bharati από την Himalayan Yoga Tradition και εισαγωγή στο σεμινάριό της.
# Σάββατο και Κυριακή 9, 10 Μαΐου 2020 # Σεμινάριο με θέμα: "Ζώντας με σκοπό, πεθαίνοντας με χάρη" από την Swami Ma Radha Bharati
# Πέμπτη έως Πέμπτη, 23-30 Ιουλίου 2020 # "International Yoga Summer Camp για Οικογένειες" από την Himalayan Yoga, στις εγκαταστάσεις των προσκόπων στον Άγιο Ανδρέα. Συντονίζει η Σοφία Φώτεινα. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας.
# Σάββατο- Κυριακή, 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 # Η Σοφία Φώτεινα διδάσκει (Yoga in Family/Yoga as Family) στο πρόγραμμα της Himalayan Yoga Tradition (hyt-ttp) για εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα για παιδιά, στο Himalayan Yoga Institute στην Φλωρεντία, Ιταλία

Διαλογισμός στην πανσέληνο
Σας καλούμε σε κάθε πανσέληνο στις 20:00 για να διαβάζουμε αποσπάσματα από την «Παιδεία του Βάθους», του Κώστα Φωτεινού και κείμενα του Swami Veda Bharati και του Swami Rama.
Ακολουθεί συζήτηση με την συνοδεία ενός ελαφρού βραδινού και κλείνουμε τη βραδιά με διαλογισμό από τις 22:00 ως τις 23:00

Συντονίζει: η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Συναντιόμαστε στις: 14/9/2019, 13/10/2019, 12/11/2019, 12/12/2019, 10/1/2020, 9/2/2020, 9/3/2020, 8/4/2020, 7/5/2020, 5/6/2020, 5/7/2020, 3/8/2020

Ελεύθερη είσοδος και ελεύθερη προσφορά

Panchatantra - Ιστορίες από μια άλλη χώρα - για παιδιά. Αναπτύσσομαι Χορεύοντας από την Dr. Prakriti Bhaskar
Όταν τα παιδιά από μικρή ηλικία χτίζουν γερές βάσεις με ηθικές αξίες και δυνατά πιστεύω, δεν μπορεί να παρασύρει οποιοσδήποτε όσο "ελκυστική" κι αν είναι η άποψή του.
Με κίνηση, με παντομίμα , εξωτική μουσική και αφήγηση παραμυθιού, σε αυτό το Σεμινάριο τα παιδιά διερευνούν τα συναισθήματά τους και αναπτύσσουν ηθικές αξίες χορεύοντας Ινδικό χορό, που διευθύνει η Dr. Prakriti Bhaskar, Διευθύντρια σχολής χορού Bharata Natyam, στην Ινδία.

Πότε: Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 - 11:00 – 13:00 και Κυριακή 2 Ιουνίου 11:00 – 13:00
Προτεινόμενη Δωρεά : 35 ευρώ
Το Εργαστήριο θα γίνει στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά από την Σοφία Φώτεινα, νηπιαγωγό, ψυχοθεραπεύτρια και Yoga Instructor.

Πώς η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τους γονείς -κυρίως τις μητέρες-να πετύχουν όλους τους στόχους που όρισαν για τη ζωή τους
Καμμιά φορά νομίζουμε πως έχουμε εκφράσει όλες τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας, και κανείς δεν μας ακούει ή πως ό,τι ήταν να μάθουμε στη ζωή μας, το μάθαμε. Όμως έρχεται η Γιόγκα των Ιμαλαΐων να ανατρέψει αυτές τις πάγιες πεποιθήσεις και με τη βοήθειά της ανακαλύπτουμε αλήθειες που ήταν πάντα δίπλα μας αλλά τις ψάχναμε στο πεδίο του απραγματοποίητου, ίσως γιατί κάτι μας έλειπε για να πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι στην πραγματοποίησή τους.

Ελάτε να γνωρίσετε έναν καινούριο τρόπο να βρίσκετε χρόνο να λειτουργείτε σύμφωνα με το ρόλο σας του γονιού και συγχρόνως να πραγματοποιείτε και τα άλλα όνειρά σας, βλέποντας τη ζωή μέσα από ένα καινούριο πρίσμα, τη Γιόγκα των Ιμαλαΐων.

Μπορούν να γίνουν και τα δυό; Και ο ρόλος του γονιού και η πραγματοποίηση των άλλων ονείρων; Και βέβαια μπορούν.
Για σας ετοιμάσαμε ένα ημερήσιο Εργαστήριο για Γονείς με θέμα:

«Πώς η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τους γονείς -κυρίως τις μητέρες-να πετύχουν όλους τους στόχους που όρισαν για τη ζωή τους», ποια σημάδια δίνουν τα τσάκρα για τις αλλαγές στη ζωή και βέβαια ασκήσεις που θα συμβάλουν στην πραγματοποίηση των στόχων. Το Εργαστήριο συντονίζει η Anna Mezosi, Yoga Instructor RYT 500 με πολυετή εμπειρία στη Γιόγκα των Ιμαλαΐων και στη ζωή της μητέρας-επαγγελματία

Τόπος: "Himalayan Yoga Meditation of Hellas" 12 Θεσσαλονίκης ,15234 Χαλάνδρι, Αθήνα Μετρό Αγ. Παρασκευή
Χρόνος: Κυριακή 26 Μαΐου 2019, 15:00 – 20:00
Προτεινόμενη Δωρεά: 50 ευρώ

Το Εργαστήριο θα γίνει στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.
Εργαστήριο Hatha Yoga και Φιλοσοφίας της Hatha Yoga, σύμφωνα με τις αυθεντικές διδαχές της Παράδοσης της Himalayan Yoga.
από τον Pandit Priyadarshan (Pierre Lefebvre)
Αυτό το Εργαστήριο θα προσφέρει μια συνολική επισκόπηση της φιλοσοφίας και πρακτικής της Hatha Yoga όπως την προσεγγίζει η αυθεντική γενεαλογία της Παράδοσης της Himalayan Yoga. Εναλλάσσοντας ανάμεσα σε θεωρία και πρακτική εφαρμογή, τα βασικά στοιχεία της πρακτικής της Hatha Yoga και η σύνδεσή τους με τις άλλες θεωρήσεις ενός ευρύτερου συστήματος της Γιόγκα, θα δουλευτούν με συστηματικό τρόπο. Αυτά τα Σεμινάρια θα ωφελήσουν αυτούς που μόλις ξεκίνησαν στο μονοπάτι της Γιόγκα όσο και αυτούς που είναι ήδη εξασκημένοι στην πρακτική και επιθυμούν να εμβαθύνουν στην κατανόησή των επιμέρους λεπτομερειών της πρακτικής της Hatha Yoga στο ευρύτερο παγκόσμιο πλαίσιο της Γιόγκα.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και δηλώστε τη συμμετοχή σας το νωρίτερο δυνατόν.

Το Εργαστήρι θα γίνει στα Αγγλικά με απευθείας μετάφραση στα Ελληνικά.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, 18.00-20.00 και Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Οκτωβρίου, 10.00-17.00

Προτεινόμενη δωρεά: 110 ευρώ.

Εργαστήρι Ινδικής Μαγειρικής
Αισθανόμαστε τυχεροί που η αγαπημένη Mina Lefebvre, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ινδία κάτοικος Καναδά τα τελευταία χρόνια, θα μοιραστεί μαζί μας βασικές γνώσεις γύρω από την εμπειρία της στην Ινδική κουζίνα την

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, από τις 18.00-20.00

Σε αυτό το Εργαστήρι Παραδοσιακής Ινδικής μαγειρικής, θα μοιραστεί μαζί μας τα ουσιώδη στοιχεία της σπιτικής χορτοφαγικής κουζίνας της Βόρειας Ινδίας και με ποιόν τρόπο μπορούμε να υιοθετήσουμε απλές συνταγές ώστε να ενσωματώσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά.

Κυρίες και Κύριοι, ελάτε να πειραματιστείτε με τη φαντασία σας και τις εξωτικές γεύσεις!

Το εργαστήριο θα μεταφράζεται απευθείας στα Ελληνικά.

Προτεινόμενη Δωρεά: 25 ευρώ

Satsang
Μετά το τέλος αυτού του Εργαστηρίου, προσκαλείστε να παραμείνετε ως τις 22.00 για ένα Satsang (γνωριμία με τον Pandit Priyadarshan) και να δοκιμάστε Ινδικά και Ελληνο-μεσογειακά εδέσματα. Μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας.

Δωρεάν συμμετοχή, κάθε δωρεά ευπρόσδεκτη.

Ο Swami Ritavan Bharati στην Ελλάδα
Έχω τη χαρά να σας ενημερώσω ότι ο Swami Ritavan Bharati, που ορίστηκε από τον Swami Veda Bharati σαν συνεχιστής του έργου του, πνευματικός σύμβουλος, διευθυντής του Άσραμ Swami Rama Sadhaka Grama και Sadhana Mandir στο Rishikesh της Ινδίας και συντονιστής των κέντρων "Himalayan Yoga Meditation Societies International" ( AHYMSIN) θα βρίσκεται στην Αθήνα καλεσμένος από το "Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas", από τις 13 έως τις 27 Ιουνίου 2018.

Στη διάρκεια αυτή θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

α.) # Σάββατο 16/6 11:00-12:30 Τα παιδιά της «Γιόγκα για παιδιά 6-9 ετών» του ετοιμάζουν υποδοχή έκπληξη. Καλεσμένοι και οι γονείς.

β.) #.Σάββατο 16/6 19:00-21:00 η παρουσίαση του καινούριου βιβλίου που μεταφράστηκε για τις Εκδόσεις Καφέ Σχολειό, «Κουνταλίνι, ήσυχη ή σε κίνηση;» τουSwami Veda Bharati [παρουσίαση, ομιλία του Swami Ritavan Bharati και υπογραφή των βιβλίων] και Ινδικός χορός από την Dr. Prakriti Bhaskar από την Παράδοση των Ιμαλαΐων, πάνω στο θέμα της Kουνταλίνι. Αυτή η συνάντηση θα γίνει στο Κολλέγιο Aegean, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, απαραίτητη δήλωση συμμετοχής (210 8670424, 6937122768)

γ) #.Την Κυριακή 17/6, 18:00-21:30 Σεμινάριο για γονείς και δασκάλους στο "Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga of Hellas" Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι, με θέμα: «Αναθρέφοντας οικογένειες με πνευματικές αξίες». και Επίσημα Εγκαίνια του χώρου Προτεινόμενη δωρεά 30 ευρώ με την δήλωση συμμετοχής έως 5/6.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής και στείλτε την στο hymhellas@cafeecole.gr ή info@cafeecole.gr

δ) #.Πέμπτη 21/6 4η Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιόγκα. Open House’’, 17:30-21:30 Γιόγκα με την Σοφία Φώτεινα και Διαλογισμός με τον Swami Ritavan Bharati, Ακολουθεί συζήτηση μαζί του και ελαφρύ βραδινό.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής

ε) #.Την Παρασκευή 22/6, από 18:00 έως 20:00 και το Σαββατοκύριακο 23+24/6, 10:00-17:30 στο "Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga of Hellas" Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι, Σεμινάριο «Κουνταλίνι, ήσυχη ή σε κίνηση;». Προτεινόμενη Δωρεά 110 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή 60 ευρώ έως 5 Ιουνίου. Παρακαλούμε διαβάστε τις πιο κάτω πληροφορίες, συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής και στείλτε την στο hymhellas@cafeecole.gr ή info@cafeecole.gr

Για δηλώσεις συμμετοχής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.
# ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΏΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛOYΘΗΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.
# ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Με την αγάπη μου,
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Πραγματοποιώντας το σκοπό της ζωής μας
Με μεγάλη χαρά σας καλούμε Στο Εργαστήριο της Swami Nitya Muktananda Saraswati*
«Πραγματοποιώντας το σκοπό της ζωής μας» που θα δοθεί στο χώρο μας Τρίτη 22, Τετάρτη 23, Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, από τις 18:00 έως τις 21:00. Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα συναντηθούμε από τις 18:00 έως τις 20:00 για ερωτήσεις, σκέψεις και τη χαρά να ανταλλάξουμε.

Ο καθένας από μας, κάποια στιγμή κάνει την ερώτηση: γιατί γεννιόμαστε, γιατί είμαστε ζωντανοί, τι έχουμε να κάνουμε σε αυτήν τη ζωή; Αυτές οι βασικές ανθρώπινες ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν μόνο αν καθρεφτίσουμε τον εαυτό μας. Οι κοινωνίες και οι θρησκείες έχουν τις απαντήσεις τους, η Ινδική παράδοση βρήκε τις απαντήσεις της, αλλά το να βρούμε τις δικές μας απαντήσεις είναι πολύ σημαντικό. Η Γιόγκα είναι μια επιστήμη που χρησιμοποιεί την εσωτερική έρευνα για να βρει τις απαντήσεις. Έτσι, θα συλλογιστούμε, θα ψάξουμε, θα διαλογιστούμε… για να έρθουμε πιο κοντά στη δική μας απάντηση στο πώς να πραγματοποιήσουμε το σκοπό της Ζωής μας.

Σύντομο Βιογραφικό. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Άμεση μετάφραση από τα Αγγλικά.
Προτεινόμενη δωρεά για την κάλυψη των εξόδων: 110 ευρώ. Από αυτά, προκαταβολή 60 ευρώ πριν από την 20η Απριλίου για να κρατηθεί η θέση.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλώ καλέστε: Σοφία Φώτεινα στο +30 210 8670424, 8661553 και κιν.6937122768

Ο Swami Ritavan Bharati, που ορίστηκε από τον Swami Veda Bharati για να συνεχίσει το έργο του στα Άσραμ που βρίσκονται ανά τον κόσμο, θα μας τιμήσει με την παρουσία του στους χώρους του "Himalayan Yoga Meditation of Hellas" (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, ΑΜΚΕ) τον Ιούνιο του 2018, για να ευχηθεί «καλοτάξιδο» το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, το βιβλίο του Swami Veda Bharati , "Kundalini, Stilled or Stirred" που μεταφράζουμε στα Ελληνικά και θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Καφέ Σχολειό με τίτλο: «Κουνταλίνι, Ήσυχη ή Αναδεμένη» και θα δώσει ένα Σεμινάριο, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου, με τον τίτλο "Kundalini".

Κρατήστε τις ημερομηνίες, θα ακολουθήσει κι άλλη ενημέρωση.

Για όσους αγαπούν τον Διαλογισμό
Σας καλούμε σε κάθε πανσέληνο στις 20:00 για να διαβάζουμε αποσπάσματα από την «Παιδεία του Βάθους», του Κώστα Φωτεινού και κείμενα του Swami Rama των Ιμαλαΐων και του Swami Veda Bharati, στη συνέχεια να τα συζητάμε και να κλείνουμε τη βραδιά με διαλογισμό από τις 22:00 ως τις 23:00, κάτω από τις ευλογίες του Swami Veda Bharati και μετά από πρόσκληση του Swami Ritavan. Είναι ένας πολύ δυνατός παγκόσμιος διαλογισμός, στον οποίο συμμετέχουν πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που επικαλούνται την ειρήνη σε όλον τον κόσμο. Εάν γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας μπορούμε να σας το υπενθυμίζουμε.

Ο Swami Ritavan λέει: « Ο διαλογισμός στην Πανσέληνο είναι μια ευκαιρία για μας, να συγκεντρωθούμε για να ενωθούμε με το παγκόσμιο ενεργειακό νοητικό πεδίο και να φέρουμε ενότητα, αρμονία, ειρήνη και αγάπη. Μπείτε σε ησυχία, εκπνεύστε-απελευθερώστε, εισπνεύστε- αποδεχτείτε, συγχωρέστε και εκπληρώστε , με αγνή καρδιά και νου, δεχτείτε τις ευλογίες της Γενεαλογίας.»

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.ahymsin.org
www.ahymsin.org/docs2/News/
www.bindu.org

Αν δεν μπορείτε να έρθετε στο χώρο μας, μπορείτε να διαλογιστείτε την ίδια ώρα από το σπίτι σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ζητήστε μας να σας δείξουμε τη στάση διαλογισμού, τη χαλάρωση και την αναπνοή.

Συντονίζει: η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Συναντιόμαστε στις 6/9/2017, 5/10, 4/11, 3/12, 2/1/2018, 31/1, 1/3, 31/3, 29/4, 29/5, 28/6, 27/7, 26/8.

Ελεύθερη προσφορά.